in

Samsung waarschuwt: Galaxy Note 7 per direct uitzetten!

Samsung heeft een waarschuwing uitgegeven op maandag waarbij er gevraagd werd alle nieuwe Galaxy Note 7 toestellen per direct uit te zetten!

De telefoons kunnen spontaan ontploffen en in vlammen opgaan. Tering… gaat lekker met Samsung de laatste tijd! Ze zijn op maandag ook gestopt met de productie van het toestel. In september zijn er al 2.5 miljoen toestellen teruggehaald door Samsung.

In Europa zijn er ongeveer 45.000 Note 7s toestellen verkocht via pre-orders. Het grootste gedeelte in de UK. Meer dan 75% van die toestellen zijn vervangen met of een normale Note 7 of een andere Samsung handset. Om nog meer olie op het vuur te gooien van de Note 7s drama, de normale Note 7, die als vervanger is uitgegeven, ontploft nu dus ook hier en daar en daarvoor is nu de waarschuwing dus afgegeven.

Check bovenstaande filmpje van hoe dat er uitziet! De lithium-ion batterijen van deze toestellen deugen voor geen meter!

Verboden aan te houden in vliegtuig
Het probleem is zo erg dat vliegtuigmaatschappijen hun reizigers waarschuwen op specifiek deze toestellen en vragen deze uit te zetten tijdens vluchten.

The company recalled 2.5 million devices in September. It explained that faulty lithium-ion batteries were overheating the device and causing it to ignite. “Consumers with either an original Galaxy Note 7 or replacement Galaxy Note 7 device should power down and stop using the device and take advantage of the remedies available,” vertelt Samsung.

Het heeft Samsung niet alleen een fortuin gekost, ze willen volgens verschillende bronnen helemaal stoppen met de productie van deze toestellen.

Dus jullie zijn bij deze gewaarschuwd! Hij zou maar in je zak afgaan waardoor je ernstige schade oploopt aan je piemelaar. Meiden hebben veel rotzooi in hun tassen, je MAC make-up gaat smelten als dit ding ontploft in je tas dus… you have been warned!Meisje wordt gescalpeerd nadat ze selfie probeert je maken in reuzenrad

Man man man… wie z’n freakin kinky ass granny is dit?