in

Samsung heeft zojuist de eerste smartphone-camera onthuld die meer dan 100 megapixels heeft

Foto ter illustratie

Samsung gaat de game overnemen met een camera wat je kan vergelijken met een high-end DSLR camera. Het is eigenlijk best wel amazing dit.

Samsung en Xiaomi hebben dus een 108-megapixel smartphonecamerasensor ontwikkeld genaamd de “Isocell Bright HMX” en is ontworpen voor het maken van ultra-gedetailleerde foto’s en superhoge resolutie video (tot 6K).

De Isocell Bright HMX is ook ontworpen om betere opnamen bij weinig licht te maken door pixels samen te voegen om meer licht te absorberen, wat het aantal megapixels vermindert van 108 tot 27.

Voor het opnemen van video kan Samsung’s Isocell Bright HMX tot 6K resolutie schieten met 30 frames per seconde.

Samsung werkte samen met de Chinese smartphonegigant Xiaomi om de Isocell Bright HMX-camerasensor voor smartphones te ontwikkelen, dus het is waarschijnlijk dat de sensor wordt gebruikt in een aankomende Xiaomi-telefoon. Samsung heeft niet vermeld of zijn eigen smartphones of andere smartphonefabrikanten in de toekomst de 108-megapixelsensor zullen hebben.

Samsung verklaarde verder dat het later deze maand met de massaproductie van de Isocell Bright HMX-sensor begint.Media noemen deze Pinguïn mannetjes gay omdat ze samen een ei hebben geadopteerd

We gingen Truth or Dare spelen met mensen op Appelsap