in

Salah Edin: Ik wil me spijt betuigen aan iedereen die ik misleid, verleid of voorgelogen heb

Salah Edin heeft muziek gelaten voor wat het is en is een nieuwe richting opgeslagen.

Hij gaat nu verder onder zijn echt naam ‘Abid Tounssi’ als spoken word artiest? Dat doet hij dan wel weer mooi met een soort van videoclipje erbij.

Ook vind Abid het nodig om zijn excuses aan te bieden en spijt te betuigen aan iedereen die hij dus jarenlang misleid, verleid of voorgelogen heeft. Want rappen, muziek maken en verhalen vertellen op een beat is nu een zonde volgens meneer Tounssi.

Laten wij hem maar helpen door hem nog een laatste keer een podium te bieden om zijn excuses aan te bieden aan alles en iedereen. Misschien is het ook verstandig dat Abid Tounssi dan ook zijn ‘Salah Edin’ artiesten pagina op Facebook offline zet. Anders lijkt het allemaal zo half om half….

Zijn ‘gesponsorde’ bericht op Facebook:
Het is 10 jaar geleden dat ik me eerste officiële album uitbracht! Vandaag de dag maak ik geen muziek meer en vraag ik jullie vanuit het hart om het ook geen aandacht meer te geven.
Ik wil me spijt betuigen aan iedereen die ik misleid, verleid of voorgelogen heb. Ik vraag vergeving voor mijn daden en nalatenschap als artiest en persoon.
Ik hoop hiermee een nieuwe weg in te slaan en alles in het teken van mijn schepper te kunnen voortzetten.
Ik ben jullie allen dankbaar voor al jullie support en liefde en hoop jullie doormiddel van dit bericht de ware boodschap met jullie te delen. Vergeet wat ik eerder gepropagandeerd heb en excuseer me als ik er ooit iemand mee gekwetst heb.
Voor nu zeg ik; ” Het Spijt Me ”
Voor een volledige onderbouwing of volledige voorstelling bijwonen. Neem dan contact op met info@fo-events.com voor meer informatie.
#salahedin #abidtounssi #hetspijtme #iamsorry #lezing #reading #hetgesprokenwoord #spokenword #poetry #dichtkunst #motivator

Featured Beeld Credit: Ilja MeefoutWij brengen nieuws rauw, ongefilterd en zoals wij dat gepast zien

Surinaamse moeder is LAAIEND: Laat je niet meer filmen!