in

Russische man klaagt Apple aan omdat hij homo werd van zijn iPhone

Een man in Rusland heeft een rechtszaak aangespannen tegen Apple wegens ‘morele schade’ nadat hij beweert dat een iPhone-app ‘hem homo heeft gemaakt’.

De man diende zijn vordering in bij een rechtbank in Moskou, waar hij om een miljoen roebel (£ 12.400) vraagt.

Hij beweert dat hij via een app een cryptocurrency met de naam GayCoin heeft ontvangen, in plaats van een Bitcoin die hij had besteld.

Volgens de claim arriveerde de GayCoin met een briefje met de tekst: “Don’t judge until you try.” Dus de man besloot om precies dat te doen … en, ondanks het feit dat je iemand niet homo kunt ‘maken’, zegt hij dat hij nu een relatie heeft met een man LMFAO!

De man verklaarde zelf het volgend over het geheel:

“I thought, in truth, how can I judge something without trying? I decided to try same-sex relationships.

“I can say after the passage of two months that I’m mired in intimacy with a member of my own sex and can’t get out.

“I have a steady boyfriend and I don’t know how to explain it to my parents. After receiving the aforementioned message, my life has changed for the worse and will never be normal again.”

Apple pushed me towards homosexuality through manipulation. The changes have caused me moral and mental harm.

Ondanks dat de ‘GayCoin’ wordt uitgewisseld via een applicatie van derden, zegt Gusnieva dat Apple ‘verantwoordelijk is voor hun programma’s’.

De man diende de zaak op 20 september in bij een rechtbank en zal de zaak op 17 oktober behandelen. Apple heeft nog niet gereageerd op het geheel.

Homofobie is nog steeds wijdverbreid in Rusland en aanvallen op de LGBT-gemeenschap komen helaas vrij vaak voor.Man klaagt met succes de minnaar van vreemdgaande vrouw aan voor $ 750.000

OMFG: Er is dus een Peaky Blinders bordspel, hebben!!!