in

Rusland waarschuwt Trump: “De Elite plant de moord op jou (video)

Donald Trump is mogelijk in gevaar. Toen Obama president werd, was er sprake dat de Ku Klux Clan de intentie had om Obama te vermoorden. Nu Trump de verkiezingen gewonnen heeft, is er sprake dat Trump doelwit zou zijn van de Elite.

Eén van de redenen waarom Trump geliquideerd zou moeten worden volgens de Elite, is dat hij als nieuwe president de banden met Moskou wilt verbeteren. Men gelooft dat Trump zich op glad ijs bevindt door vrienden te worden met Rusland.

Sommige mensen geloven niet dat de Verenigde Staten iemand als Trump nodig hebben. Trump verheft het zaken doen naar een hoger niveau, een niveau wat onorthodox is en een ander inzicht vereist. Het onderscheidt zich van de rest en van de norm zoals de meesten het kennen. Daarom willen veel mensen dat de wereld hetzelfde zou moeten blijven; de Verenigde Staten als wereldmacht.

Kisiliov is een journalist, die beweert dat Trump een doelwit is. De geruchten gaan dat Trump een kogelvrij vest draagt als hij zich onder de mensen begeeft. Dit geeft de mate van het gevaar aan, zoals hij het ziet. Tijdens een rally in Las Vegas zou een 20-jarige man geprobeerd hebben het vuurwapen te pakken om Trump mee te doden.

Het zou het beste zijn voor Trump om zo veel mogelijk weg te blijven van het publiek, gezien het feit dat hij de nieuwe president gaat worden in de Verenigde Staten. De geruchten gaan dat Poetin en Trump heel vriendschappelijk met elkaar omgaan en erg ‘close’ zijn met elkaar. Trump zou daarom nog wel eens beschermd kunnen worden door de machtige Rus.

Bron: CrimeDocsNLFacebook maakt blunder en verklaard Mark Zuckerberg dood

Conor McGregor vs. Eddie Alvarez UFC 205 Main Event Weigh-In ging OOK weer lekker natuurlijk