in

Rus verkoopt zijn British Shorthair kat met magische krachten voor $225K

FYI: Check ons elke dag voor het meest opmerkelijke nieuws & entertainment nieuws vanuit de hele wereld!

Mikhail Shipunov, die in Zuid-Rusland woont, zegt dat de kat van zijn vrouw bescherming biedt tegen het ‘boze oog’.

Hij plaatste het Britse wonderbeest op avito.com, een Russische marktplaats website en vermeldde bij zijn advertentie dat de ‘mystieke kat’ wonderen kan verrichten.

In de advertentie beweert Shipunov dat de twee-en-een-half-jarige kat bevriend is met Domovoy, de god van het huishouden in Slavische heidense religieuze tradities.

Er wordt beweerd dat de kat ‘het huis beschermt tegen het boze oog, problemen en een kater geneest met een blik waarbij hij eraan toevoegt: ‘Haar grote ogen zijn betoverend.’

De man voegt eraan toe dat de kat bij slecht weer de voorkeur heeft aan snoepjes, evenals ‘paranormale Whiska’s en mystiek nat voedsel’, what the hell dat ook mag betekenen.

Wij vragen ons nu echter af of hij regelmatig aan de vodka zit of aan de absint… Misschien een balletje crack erbij hier en daar of wat LSD. Je weet het maar nooit met die gekke Russen.

Shipunov vertelde aan de lokale media dat er twee katten zijn die momenteel in zijn huis wonen maar niet goed met elkaar overweg kunnen, de reden dat hem ertoe bracht om een van ze weg te doen.

Waarom je dan de mystieke kater-genezende wonderkat kiest, idk…… Misschien is de andere nog magischer? Misschien kotst die andere gouden haarballen uit of kan water in vodka veranderen met een scheet, je weet het maar nooit.

Zijn vrouw is echter niet blij dat haar kat het huis uit moet, dat zou de verschrikkelijk hoge prijs kunnen verklaren… 225 racks …. godsamme. Aan de andere kant, de internationale media waarde wat dit verhaal heeft gekregen is minstens het dubbele waard.De regisseur van ‘IT’ is bezig met een vijf uur durende supercut van beide films

Volgens salary.com moet het salaris van een huismoeder $178K per jaar zijn