in

Rotterdamse politie mag dure kleding en horloges afpakken van jongeren

Ze zijn daar helemaal van de pot gerukt ineens, F-Society!!!

Agenten in Rotterdam gaan duren jassen en horloges afpakken van mensen die niet kunnen/ willen verklaren hoe het betaald is.

Dit zou een nieuwe aanpak moeten voorstellen om criminaliteit te bestrijden volgens het Openbaar Ministerie.

Agenten moeten dus ook nog eens speciaal getraind worden om de exclusiviteit van de spullen te herkennen. Jongeren met bijvoorbeeld een Rolex of een jas van enkele duizenden euro’s, moet zich straks mogelijk gaan verantwoorden over de herkomst en aanschaf van de spullen.

De politie is al jaren bezig met een zogenaamde ‘patseraanpak’ waarbij vooral gekeken werd naar jongeren in dure auto’s. Nu gaan ze een stap verder met als boodschap: misdaad loont niet.

Dit gaat volgens ons helemaal fout aflopen met nog meer animo om etnisch te kunnen profileren. Daarnaast zullen jongeren die kei en keihard voor hun spullen hebben gewerkt of dit simpelweg cadeau hebben gehad super fel kunnen reageren op een staande houding. Dit is gewoon onnodig uitlokken van problemen vanuit de kant van politie en het O.M.

Stel je eens voor dat een agent ineens uit het niets op je afstapt en aan je vraagt waar jij je jas en horloge vandaan hebt? Dit zal waarschijnlijk bepaalde bevolkingsgroepen veelvuldig overkomen zo meteen. Is dit niet gewoon etnisch profileren? Gaat dit gewoon niet veel te ver nu? Waar is het O.M. mee bezig?

Dit werkt de spanning tussen bevolking en politie in de grotere steden alleen maar ten goede. We zijn ook lekker hard op weg naar een volledige politiestaat toe als men dit soort ongein toelaat!

Join onze online community via deze link en laat weten wat je van dit artikel vindt. Onze apps voor Android en iOS zijn te downloaden via het menu van fakka.nl.De Chinese overheid heeft stroomverbruik voor Bitcoin minen aan banden gelegd

Jongeman wordt vanwege ‘seksuele geaardheid’ mishandeld op metrostation Wibautstraat Amsterdam