in

Ronnie Flex – Wat Niet Wat Wel

[hdvideo id=759]

Op 14 november verschijnt het langverwachte debuutalbum van Ronnie Flex.

Na vele geslaagde samenwerkingen, drie succesvolle EP’s, vier singles, vijf video’s, tientallen miljoenen views en streams, is het moment dan eindelijk daar. “Het is een diep album geworden. Misschien dat mensen een party-album hadden verwacht, maar deze muziek is best zwaar, eerlijk en geladen. Het is echt een geheel geworden”, aldus de trotse Capellenaar.

Op het album staan vijftien tracks, allemaal geproduceerd door Boaz van de Beatz en Ronnie Flex. Waar Boaz door de jaren heen bekend is geworden met zijn stuiterbeats, is ‘De Nacht Is Nog Jong, Net Als Wij Voor Altijd’ een rustiger, persoonlijk en zeer muzikaal album geworden, met enkele bijzondere gastbijdragen.

Tijdens festival Rotterdam Beats op 14 november releast Ronnie Flex ‘De Nacht Is Nog Jong, Net Als Wij Voor Altijd’ in Cultuurpodium Perron op de Schiestraat 42. De kaartverkoop is inmiddels begonnen. Naast de internationale headliner Future is Ronnie Flex de headliner voor de Nederlandse afvaardiging.Xonyboy ft. Brace – Baile sanka

SFB – Helemaal In Love