in

Ronnie Flex VS Insayno op Twitter (Beef)

RonnieFlexVSInsayno

Er ontstond gister een heftige woordenwisseling tussen Ronnie Flex en Insayno op twitter. Het is een beetje het oldschool tegen het newschool gebeuren, waarin de underground rapper de commerciële rapper uitmaakt voor een sell out. Op zijn beurt maakt Ronnie Flex , Insayno weer uit voor een nobody met geen succes, geen boekingen en arme fanbase.

Insayno is duidelijk het meest geraakt in deze hele kwestie want hij kan maar niet stoppen met twitteren over het geheel. Omdat Ronnie Flex hem uitmaakte voor een neppe en kansloze rapper, besloot Insayno hem uit te dagen voor een rap battle. Alsof dat ooit gaat gebeuren? Nee …

Voor wie geïnteresseerd is in het geheel kan het gehele debacle makkelijk vinden en volgen via de bovenstaande tweets, want dit gaat nog wel een ronde of 2 duren gelukkig -__________-‘.

Zelfs Nino probeerde de 2 wat Namek Love toe te sturen gister avond, maar het mocht niet baten.

Ze gaan heerlijk en gezellig door met z’n 2, echter willen wij geen rap battle, album of beat battle zien. Wij willen een gore worstel partij meemaken waarin Ronnie en Insayno beide verkleed gaan in een strakke spandex outfit en elkaar te lijf gaan met een franse stokbrood. Dat zou pas sensatie zijn! Vinden jullie ook niet?Track: Profix – Aangenaam (prod. Cal Beatz)

Track: Faberyayo ft. Vic Crezee – De nacht is van mij (Prod. FS Green)