in

Ronnie Flex praat openhartig met Tim Hofman over Rehab, Famke Louise & Zijn Vader

Er is van alles besproken met Ronnie, fans hebben de kans om hem echt wat beter te leren kennen.

Je kan niet ontkennen dat Ronnie Flex lekker gaat. Ronnie heeft een uitverkochte tour achter de rug met Deuxperience, platina en gouden platen voor talloze hits en heeft onlangs zijn nieuwe album NORI uitgebracht. Een mooie aanleiding voor een openhartig gesprek met Tim Hofman over o.a. rehab, Famke Louise, onzekerheden en zijn vader.

Ronnie laat zich niks meer vertellen, zelfs door Top-Notch niet. Hij bewandelt zijn eigen pad en is heel erg zelfverzekerd. Hij geeft ook aan dat hij het zeer zeker niet altijd het beste weet maar hij probeert gewoon zijn gevoel te volgen.

OUTBRAIN_VIDEO_AD

De beste kunst die je maakt, dat zijn ook gewoon je grootste hits.

Over zijn samenwerking met Famke vertelt hij dat het een strategische keuze was. Alles wat zij uitbrengt tik binnen een dag bijna een miljoen views aan. Daarnaast wilde hij checken of hij iets credibles kon maken met haar. Niet dat hij haar andere werken niet credible vindt maar gewoon uit zijn eigen perspectief als artiest. Daarnaast meent hij dat als je als artiest een lange houdbaarheidsdatum wilt hebben, dat je dit soort dingen gewoon moet doen.

Over zijn tijd in de rehab vertelt hij dat het makkelijker was dan hij dacht. Hij wilde stiekem relapsen voordat hij eraan begon maar heeft veel steun gehad van vrienden die langskwamen en het is hem uiteindelijk toch gelukt om cold turkey te gaan en in één keer te stoppen. Hij was al 7 a 8 maanden in gesprek met een psycholoog voor zijn wietverslaving. Hij was niet echt gelukkig terwijl alles m.b.t. zijn carrière wel goed ging. Het gebruiken van wiet was zenuwslopend voor hem en hij voelde zich elke keer weer schuldig als hij het deed. Dan is de keuze op een gegeven moment gewoon gemaakt. Stoppen of doorgaan met niet lekker in je vel zitten.

Fuck man, waarom doe ik dit.

Daarnaast wil Ronnie zijn hele leven al weten waarom zijn vader hem ooit in de steek heeft gelaten. Hij zou zo op een vliegtuig kunnen stappen om dit aan hem te vragen, maar er iets gewoon iets wat het tegenhoudt op dit moment.

“Waarom moet ik de man zijn die het gezin bij elkaar houdt, terwijl het jouw taak is. Het hoort niet aan mij te liggen. Doe iets, fix iets, regel iets! Ik hoor mezelf niet als 26-jarige man ertoe te zetten.”

Wil je de hele interview zien en Ronnie Flex nog beter leren kennen dan kan je de video hieronder even afspelen. Het duurt ongeveer een uurtje.Boef dropt morgen een nieuwe video

Morgen komt de 101 MEGAsessie van Esko uit en we hebben alvast wat kleine voorproefjes