in ,

Ronnie Flex heeft vrijdag misschien een cadeautje voor Innecent

Ook al menen mensen dat het eigenlijk niet hoeft, Ronnie moet gewoon ff super Saiyan gaan en laten zien dat hij mee kan rappen

Innecent plaatste een screenshot van onze vorige artikel over de huidige competitie tussen Inne en Ronnie Flex op Instagram.

Het is eigenlijk best wel een dingetje geworden omdat Innecent toch wel scherp uit de verf is gekomen de afgelopen paar dagen en 2 stappen voorstaat op dit moment.

Ronnie Flex heeft gewoon een klein beginnersfoutje gemaakt als het gaat om disstracks heen en weer gooien en daar heeft Inncent gewoon heel snel en vervelend misbruik van gemaakt.

Never let them know your next move!

? to ? maar mandem heeft geen ruggegraat ?

A post shared by INNE (@innecent) on

We hebben een screenshot gehaald uit deze insta-post van Innecent voor jullie waaruit blijkt dat Ronnie niet al zijn troeven heeft verspeeld. Hij meent namelijk dat er wellicht een cadeautje aankomt op vrijdag.

Aan de andere kant zijn hardlopers soms doodlopers en kan Innecent nog steeds tegen een boom aanlopen. Ronnie moet zeer zeker niet onderschat worden want hij is niet zomaar zo ver gekomen als dat hij nu is. De cijfers liegen er niet om. Misschien ligt hij nu een beetje achter maar die achterstand kan zeer zeker worden ingelopen. Het vergt gewoon één vervelende move om voor elkaar te krijgen.

Wij zijn in ieder geval super benieuwd naar wat het precies is dat hij in petto heeft voor Inne. Het zou zomaar vernietigend kunnen zijn…Man gaat viral op Facebook met post gericht aan Rutte: Sukkel let je wel even op!!!!

Boef dropt morgen een nieuwe video