in

Ronaldo doneert $1.5 MILJOEN aan Palestina voor Ramadan

Ronaldo is erg meelevend en vrijgevig als het om Palestina gaat. Hij leeft gewoon met de mensen mee in dat gebied wat al jaren onderdrukt wordt door Israël.

Eerder zou Ronaldo al een bedrag van 2 miljoen hebben geschonken om kinderen in Palestina te helpen. Dit keer gaf hij 1.5 miljoen weg aan de Palestijnen. Dit zou bedoeld zijn om wensen tijdens de Ramadan & Iftar te kunnen vervullen.⁣⁣

The donation by the Juventus star striker is intended as a gesture of solidarity and to alleviate the pain felt by Palestinians, especially in the Gaza Strip where the relentless blockade of land, sea and air access imposed by Israel has greatly impacted the quality of life of its people.

Foto’s van Ronaldo met de Palestijnse vlag zeggen meer dan genoeg. Een aantal jaar geleden weigerde hij zijn shirt te ruilen met een Israelische voetbalspeler en doneerde zelfs een van zijn gouden voetbalschoenen aan een goed doel voor wederom kinderen uit Palestina.

Ronaldo zelf zegt niet veel over de donaties.Bizzey, Kevin, LouiVos en Yung Felix droppen nieuwe track en video – Mapima

Conor McGregor is huizen aan het bouwen voor dakloze families