in

Ronaldinho en zijn broer werden onlangs gearresteerd in Paraguay

Ronaldinho en zijn broer werden onlangs gearresteerd in Paraguay omdat ze het land binnen zouden zijn gekomen met een vals paspoort.

De Paraguayaanse politie was de presidentiële suite van Ronaldinho binnen gevallen. Daar werden een aantal foto’s van gemaakt en die zijn hier onderaan te bewonderen.

De politie vermeld dus dat er identiteitsbewijzen van Roberto en Ronaldinho met een Paraguayaanse nationaliteit zijn aangetroffen, echter is er een probleem. Ronaldinho en zijn broer hebben helemaal geen Paraguayaanse nationaliteit.

Ze mochten onder begeleiding van de politie blijven slapen in het hotel en moesten zich de dag daarop verantwoorden op het politiebureau. Een dag later leken de twee vrijuit te gaan, maar vrijdagavond zijn Ronaldinho en Roberto in de Paraguayaanse hoofdstad Asunción toch gearresteerd. Dat melden media in Paraguay en Brazilië.

Ronaldinho raakte in november 2018 zijn Braziliaanse paspoort kwijt vanwege het illegaal bouwen van een constructie bij de rivier Guiaba, een beschermd natuurgebied. Hij kon de zeer hoge boete niet betalen dus hebben ze zijn paspoort afgepakt.

De oud-aanvaller van onder meer Paris Saint-Germain, Barcelona en AC Milan moest in Paraguay zijn om een boek te promoten en een gezondheidscampagne te ondersteunen.Kijken: Khabib VS. Tony Ferguson Face Off – Khabib trapt UFC belt van Tony van het podium!

Kijken: groep jongens slaan/ schoppen meisje bewusteloos en beroven haar