in

Romantisch: Man verkleed zich als meisje om examen voor vriendin af te leggen

Ayan-Zhademov-550x408

Een 20-jarige jongeman is onlangs in het nieuws verschenen omdat hij betrapt werd toen hij gekleed als een meisje de examen van zijn vriendin wou afleggen.

De 17-jarige vriendin van Ayan Zhademov was helemaal overstuur en gestrest om de Unified National Testing, dat is een examen die afgelegd moet worden om te bepalen hoe de scholier doorstroomt. Een soort toelatingsexamen. Hij probeerde haar te kalmeren en haar aan te moedigen, maar een positief gesprek werkte niet, dus besloot hij om haar uiterlijk te imiteren en het examen afleggen in haar plaats.
Ayan-Zhademov2-550x525
De jonge man droeg een zwarte pruik, make-up, en wurmde zichzelf in de kleren van zijn vriendin, een witte blouse en grijze rok voordat hij het examen locaal in Zhetisai, een stad in het zuiden van Kazachstan binnen liep. Helaas, de examinatoren waren te scherp. Ze dachten eerst dat hij een ander meisje was die haar plaats nam totdat hij begon te praten. #LOL

Onder de jeugd van het gebied is Ayan nu een held en een ware icoon van de romantiek. Het was dom maar gewaagd. Hij kreeg een boete van $2.000 voor zijn bedrog.

“Justice could be as blind as love.”Video: Young Thug – Halftime

Trae Tha Truth ft. Rick Ross – I Dont Give A Fuck