in

Rob Kardashian papt aan met Blac Chyna en maakt zussen helemaal woest

Capture

Rob Kardashian is sleeping with the enemy. Het lijkt wel dat die jongen er alles aan doet om zijn familie dwars te zitten.

Het schijnt dat Khloe ongeveer een week geleden,’Rob & Chyna’ in haar thuis betrapte toen ze terug kwam van een project waar ze mee bezig was. Ze was totaal overdonderd van het feit dat de aartsvijand van haar zusje Kylie ineens in haar keuken stond. Ze heeft ze alle twee het huis uit getrapt. Rob woont bij zijn zus Khloe omdat hij geen eigen stek heeft op het moment.

Hij heeft ook een lang lopende alcohol en drugs probleem. Deze actie heeft overigens heel veel weg van een keiharde schreeuw om aandacht… Tis alles behalve goed dit.

Manisch depressief
Volgens de zussen is Rob manisch depressief en is Blac Chyna als een aasgier van het beetje geld wat hij heeft aan het profiteren. Hij heeft namelijk al een aantal dure items voor haar gekocht. Het is een misselijke situatie. Rob en Chyna kennen elkaar eigenlijk al een hele poos. Ze hebben tegenover elkaar gewoond vroeger en ze was ooit een goede vriendin van de Kardashian familie.

Fitness for the gram
Er verschijnen snaps en grams online waarin de twee samen aan het trainen zijn en Rob heeft dat zeer zeker nodig. Een gezond lichaam is een gezonde geest. Misschien Chyna haar manier om wraak te nemen zo van kijk eens ‘Ik fix jullie broertje wel omdat jullie bitches het zelf niet kunnen’. Rob woont nu al een week bij haar thuis…Beef: Kanye West VS Wiz Khalifa & Amber Rose op Twitter

Chick maakt keiharde NSFW track van alle ‘vieze’ berichten die ze kreeg van jongens