in

Rob Kardashian en Blac Chyna zijn uit elkaar en de situatie is lelijk op het moment

Blac Chyna heeft Rob Kardashian verlaten en de situatie is echt heel erg lelijk op dit moment.

Zo zou het IG. account van Blac Chyna gehacked zijn en screenshots van DM’s over van alles en nog wat worden gedeeld. Ook gesprekken met andere mannen. Volgens verschillende bronnen zou ze gewoon azen op de naam Kardashian en het hele aankomende huwelijk een vooropgezet plan zijn om de Kardashian naam als merknaam vast te kunnen leggen en daarmee binnen te lopen.

De manier waarop ze klaagt over Rob tegen andere mensen is ook echt heel erg lelijk om terug te lezen. Hij zou dik, lui, onverzorgd en onzeker zijn. Dat is allemaal terug te zien in het bovenstaande filmpje.

1

2

Er zijn ook screenshots van waarom het nou is dat Chyna is weggegaan. Ze verklaard het volgende erover:

capture

Rob Kardashian is duidelijk gekwetst maar gedraagt zich raar op Instagram en re-post allemaal memes die mensen maken over het geheel.

capture

capture

Of de situatie nog te redden valt is niet zeker maar Rob wil blijkbaar niks liever dan dat. Hij heeft duidelijk hulp nodig die arme gozer… Wij geven Blac Chyna ook de voordeel van de twijfel bij deze omdat Rob Kardashian bekend staat voor zijn depressiviteit en wangedrag.Lil’ Kleine: Mijn nieuwe vriendin moet hersens hebben, die had Monica niet

Funny: Fifty Shades of Santa ? ? ?