in

RIVM gesponsord door de Bill & Melinda Gates Foundation

Een paar mensen hebben ontdekt dat het RIVM geld heeft ontvangen voor onderzoek van de Bill & Melinda Gates Foundation om vaccins te ontwikkelen.

Het gaat om berichtgeving uit 2011 maar waar heeft Bill Gates dan niet een vinger in de pap? Ook gewoon bij overheidsinstanties zoals het RIVM?

Op deze pagina staat het volgende:

Als onderdeel van de voorbereidingen op de wereldwijde eradicatie van polio ontwikkelt het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu voor de World Health Organization World Health Organization (WHO) een nieuw en veilig poliovaccin voor locale productie in ontwikkelingslanden.

Recent zijn klinische lots van het geïnactiveerde poliovaccin (IPV geinactiveerd polio vaccin ) geproduceerd, gebaseerd op verzwakte “Sabin” poliovirusstammen. Dit Sabin-IPV vaccin zal binnenkort in een klinische studie in mensen worden getest. Daarnaast zal de ontwikkelde technologie worden overgedragen aan producenten in opkomende landen. Hiervoor zijn de voorbereidingen gestart en de WHO heeft de eerste twee potentiële partners geselecteerd.

De WHO en het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu zijn hiertoe financieel in staat gesteld door de Bill & Melinda Gates Foundation.

De pagina werd ontdekt door deze guy op Twitter. Zijn caption is erg interessant….Vandaag in de Telegraaf: “Medicijn tegen corona bestaat al”

Kijken: Anonymous stuurt boodschap naar W.H.O – Jullie hebben gefaald!!!