in

RIVM-frontman Jaap Van Dissel staat op zwarte lijst van artsen en dit is waarom

De naam van RIVM-baas Jaap van Dissel staat sinds kort op een zwarte lijst van artsen, ook wel de digitale schandpaal genoemd.

Achter de website zwartelijstartsen.com zit een stichting genaamd SIN-NL. De voorzitter van deze stichting is een juriste genaamd Sophie Hankes. Sophie raakte invalide door een medische misser en zet daarom sinds 2009 namen van artsen, tandartsen en verpleegkundigen online die aangepakt zijn door een tuchtcollege. Dit gaat dan voornamelijk om een berisping of schorsing.

Over de reden waarom Van Dissel op de zwarte lijst van artsen staat, meldt de website:

Heeft als lid van tuchtcollege Dr. M. van der Ende op alle punten vrijgesproken in tegenstelling tot de richtlijnen van de hiv-behandeling en de kennis van de schadelijke bijwerkingen van de kwalijke medicijnen.

Prof. dr. Jaap T. van Dissel (1957) is directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding (CIb) van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Daarnaast is hij hoogleraar Interne Geneeskunde, in het bijzonder de infectieziekten, bij het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC).

M. van der Ende. Interniste Erasmus MC. Arts verantwoordelijk voor ernstige verminking en schade aan patiënt door toedienen van zeer risicovolle medicijnen, zonder de patiënt vooraf te informeren over mogelijke ernstige bijwerkingen in strijd met informed consent-vereiste WGBO. Weigerde acht te slaan op trialgegevens, richtlijnen en Athenacohort in strijd met zorgplicht.

Verzweeg aan patiënt dat er bewezen veilig en effectieve medicijnen-combinaties mogelijk waren, zonder lipoatrofie en zonder neuropathie.

Het kan aan ons liggen maar die Van Dissel geeft altijd een soort negatieve vibe af. Wat vinden jullie van het geheel?

Laat het aub weten via social media.Vergelijking dreigementen prinses Amalia en Humeyra gaat mega viral op Facebook

Lol: Nathalie wil naar McDonald’s, maar heeft geen auto