in

Riona (10): Horrorclowns zaten met mes en zaag achter ons aan

capture

Riona (10) en Gino (8) waren tikkertje aan het spelen en gleden van de glijbaan totdat er gistermiddag ineens twee killer clowns voor hun snoetjes stonden met een zaag en men.

Die kinderen zijn zich een ongeluk geschrokken en zijn naar binnen gerend waarna een moeder de politie heeft gebeld.

“De één had groen haar, bloed aan zijn lippen en bloed aan zijn mes. De ander oranje haar en bloed aan zijn zaag,” zegt de geschrokken Riona een dag later in haar huis aan de Sjorsstraat in Almere.

Politie heeft groot alarm geslagen en zijn aan een klopjacht begonnen. Mensen uit de buurt zijn zelf in de auto gesprongen om de clowns te zoeken en ze een lesje te leren maar de clowns waren nergens te bekennen. De kinderen zijn nu zo bang dat ze niet meer naar buiten durven.

Meerdere incidenten in Delft
In Delft deed zich een andere incident voor waarbij de clown echt rake klappen kreeg van een 14-jarige jongeman die zijn hond aan het uitlaten was. Die jongen is een ervaren vechtsporter en liet zich niet kisten en ging er vol in met zijn vuisten. Hij liep daarbij een blessure aan zijn hand op en kon de volgende dag niet naar school.

In Delft werden ook andere mensen achterna gezeten door twee killer clowns met een mes en een vlammenwerper (OMFG).Killer clowns nu ook gespot in Os rennen achter mensen aan met mes en hamer!

0

Eye Candy: Nieuwe fotoshoot van Kylie Jenner is trippy en beautiful