in

Rijkste YouTube-ster is vrouw die speelgoed opent

[hdvideo id=953]

De YouTuber die vorig jaar het meeste geld binnenhaalde, is de mysterieuze DC Toys Collector. Zij opent verpakkingen van speelgoed, zonder dat ze ooit haar gezicht laat zien.

Volgens statistieken van website OpenSlate, een platform dat YouTube-filmpjes met reclame analyseert, verdiende de geheimzinnige ster meer dan 4 miljoen euro dankzij haar ‘hobby’. Haar YouTube-kanaal, waar meer dan 1.600 filmpjes te zien zijn, heeft meer dan 3,5 miljoen fans en wordt maandelijks ongeveer 380 miljoen keer bekeken volgens de Daily Mail.

De meeste filmpjes draaien dus rond het openen van Disney-verpakkingen, waarna te zien is hoe de vrouw het speelgoed (steeds met mooi gelakte nagels) in elkaar zet en test. Zo gaat haar populairste video over een Play Doh-set waarmee je jurken voor Disney-prinsessen kan maken. Het filmpje werd sinds juli al meer dan 184 miljoen keer bekeken.

Het uitpakken en beschrijven van spullen is blijkbaar een relatief nieuw genre onder de YouTube-filmpjes en DC Toys Collectors lijkt op het juiste moment te hebben toegeslagen.

De identiteit van de vrouw blijft tot nu toe een goed bewaard geheim. Op haar profiel laat ze enkel weten een verzamelaar van speelgoed te zijn met een “enorme collectie” en spreekt ze naar eigen zeggen Spaans en Portugees

Bron: ADVideo: Dutch Vendetta ft. Mattias Santucho & Noah Jordan – Vampires

#LOL: Adopteer voor Valentijn een kakkerlak voor je Ex