in

Ridouan Taghi (41), houdt zich zo goed als zeker schuil in Dubai

De meest gezochte crimineel van Nederland, Ridouan Taghi (41), houdt zich zo goed als zeker schuil in Dubai. Politie en justitie zijn er na een jacht van anderhalf jaar op de van meerdere liquidaties verdachte man van overtuigd dat het net zich rond hem sluit.

Dat meldt de Telegraaf op hun website.

Volgens het O.M. en het onderzoek “Marengo” naar Ridouan Taghi en zijn organisatie, zit deze organisatie van Taghi volgens justitie achter zeker elf moorden en pogingen daartoe.

Vorige week verscheen zijn zaak in Opsporing Verzocht. Daar zijn in totaal 29 tips binnengekomen. „Twintig ervan waren echt bruikbaar”, zegt woordvoerder Wim de Bruin. Over Dubai wil hij niets zeggen. „We doen geen mededelingen over de zoektocht naar Taghi.”

Het snitchen van Ridouan Taghi en zijn eveneens voortvluchtige ’adjudant’ Saïd Razzouki levert momenteel recordbedragen van 100.000 euro op.

Blijf maar lekker snitchen mensen, even kijken hoeveel jullie van die ton kunnen uitgeven straks en of je het überhaupt red om het uit te kunnen geven. Zal wel jaren duren voordat dit bedrag ooit gestort zal worden op je rekening.Volgens “Keefe D” is dit het echte verhaal rondom de moord op Tupac Shakur

Waarschuwing van dokter: stop geen ijsjes in vagina om af te koelen