in

Rico Verhoeven wil in september vechten tegen Badr Hari

Nu ligt het balletje waarschijnlijk bij Glory en het bedrag wat ze moeten ophoesten om het voor elkaar te krijgen

Als het aan Rico Verhoeven ligt, staat hij in september ergens in Nederland in de ring tegen Badr Hari. Dit liet hij afgelopen vrijdag weten bij BNR.

In 2016 ging het een beetje mis voor Badr Hari. Hij kreeg een blessure aan zijn arm en kon niet verder knokken. Dit resulteerde in winst voor Rico Verhoeven.

OUTBRAIN_VIDEO_AD

Onlangs heeft Badr Hari nog in de ring gestaan tegen de Amsterdamse Egyptenaar Hesdi Gerges. Hij won de partij na drie rondes op Punten. Het gebeurde allemaal bij het evenement Glory 51 nadat Badr een celstraf van een aantal maanden moest uitzitten.

Vorig jaar december verdedigde Verhoeven met succes zijn wereldtitel tegen Jamal Ben Saddik. Hij sloeg Saddik knock-out in de vijfde ronde van het gevecht.

Maar goed, nu even terug naar het moment waar wij met z’n allen op zitten te wachten. Een re-match tussen Rico Verhoeven en Badr Hari.

“Badr kwam met een boodschap na zijn laatste wedstrijd en hij zei: er zit een rematch aan te komen”, zegt de 28-jarige Verhoeven vrijdag bij BNR. “Laat ik wat duidelijkheid verschaffen met een datum en een locatie: september, ergens in Nederland.”

Mike Passenier, de trainer van Hari, liet weten dat een nieuwe gevecht met Verhoeven wat hem betreft in de Arena te Amsterdam moet plaatsvinden.

“Ik hoop dat het groots gebeurt. En dan praat ik over de Arena, dat soort dingen. In Oberhausen moeten we het niet meer doen”.

Verhoeven is al sinds 2013 de wereldkampioen van Glory. Hij verdedigde zijn titel in totaal zes keer met succes. Badr Hari wilt het, Rico Verhoeven wilt het, dus het balletje ligt nu bij Glory en het bedrag wat ze moeten ophoesten om het voor elkaar te krijgen.

Badr Hari zei, na zijn gevecht met Hesdi, het volgende erover:

“Dit gevecht was mijn boodschap aan hem. Ik heb laten zien dat er niets mis is met mijn conditie en mijn fysieke gesteldheid. Ik ben sterk en fit”, voegde hij eraan toe.

Wie gaat er winnen volgens jullie als het gevecht doorgaat? Laat het aan ons weten met wat commentaar en zet erbij waarom jij denkt dat je favoriet voor deze partij gaat winnen.Het is weer vrijdag dus we hebben weer een toplijst met nieuwe muziek voor jullie! (week 12-2018)

Sidney Schmeltz “Stelen van die rijke tatta’s” moest zich melden bij de politie voor overval op restaurant