in

Rick Ross gearresteerd voor Pistol Whipping & Kidnapping

Capture

Rick Ross zit weer achter de tralies en dat is de tweede keer deze maand.

Rick Ross en zijn lijfwacht zijn vanochtend opgepakt in Fayette County vanwege het feit dat ze iemand van zijn vrijheid hebben beroofd en geslagen hebben met een pistool. Het incident gebeurde twee weken geleden toen een man een aantal werkzaamheden verrichte aan één van de huizen van Rick Ross.

De man die de werkzaamheden verrichte werd twee keer geslagen door Rick Ross en heeft nu problemen met eten. Hij heeft pijn aan zijn kaak, nek en twee tanden zijn beschadigd. Hij werd onder bedreiging van een vuurwapen naar het gastenhuisje van het gigantische estate geloodst (waar Evander Holyfield voormalig eigenaar van is) en werd daar vervolgens mishandeld door Rick Ross met een 9 mm glock.

Er werden US Marshals ingezet om Rick Ross en zijn lijfwacht aan te houden. US Marshals worden alleen ingezet als het om hi-profile zaken gaat maar omdat de lokale politie assistentie nodig had vanwege het feit dat Rick Ross de hele tijd in de heen en weer is werden de Marshals ingeschakeld.

Twee weken geleden werd hij ook al gearresteerd in Fayette County omdat hij in bezit van marihuana zou zijn geweest. Zoals gewoonlijk moest 50 Cent er weer een paar grapjes over maken op Instagram #LOL.Britse studenten vinden condoom uit die van kleur veranderd bij detectie van een SOA

Video: MO$HEB – 11 Kop (Prod. by Harun B)