in

RibUiTjELijf: Efteling gaat alle ticketprijzen verlagen

Een dagje pretpark met een groepje of met de familie kan je zomaar een dikke bundel kosten maar de Efteling wil daar nu “rekening” mee houden.

Ze doen dit om bezoekers aan te moedigen om ook langs te komen in het laagseizoen. Daarom hebben ze dus besloten om de prijzen ietwat te verlagen en tegenwoordig telt elke euro mee voor mensen.

Het goedkoopste kaartje bij de kassa was 4 donnies in het laagseizoen en 45 euro in het hoogseizoen. Dat gaat veranderen in februari. Een kaartje kost dan 38 euro op rustige dagen, 41 euro op gemiddelde dagen en 43 euro op drukke dagen.

Op chaotisch drukke dagen blijft de prijs wel 45 euro. Wanneer je online je kaartje koopt, wordt nog eens twee euro goedkoper waardoor het goedkoopste kaartje zo meteen 36 euro kost.

Er staat trouwens een nieuwe attractie in de planning namelijk: Fabula: 4D-filmavontuur. Deze wordt eind 2019 gelanceerd. Dit is wat er staat op de website van de Efteling erover:

Een jonge, knorrige beer kan niet goed overweg met andere dieren. Klaas Vaak besluit hem een paar wijze levenslessen bij te brengen. Tijdens een avontuurlijke droom bezoeken de beer en een dappere eekhoorn verschillende leefwerelden van andere dieren. Samen beleven zij wonderlijke, hilarische, spannende en ontroerende momenten. Hierdoor krijgt de beer meer oog en zelfs respect voor andere dieren.

Tijdens de film beleef je verschillende 4D-effecten zoals water, geur en wind.

Zijn we verder tevreden met deze prijsverlaging? Laat het aan ons weten via social media.Alarmshock: Deze armband geeft je een schok wanneer je snoozed

Kijken: Hoe de special effects van “Avengers Endgame” zijn gemaakt