in

Review: Call of Duty – Black Ops III

cdh-hduwaaieh-s

Het moment was eindelijk daar… je hebt een spel twee weken geleden gereserveerd en kan hem dus eindelijk ophalen.

Met de hoogste verwachtingen ging de cd onze playstation in en toen gebeurde het volgende. De meningen waren verdeel en ik vind het persoonlijk een kut spel sorry. Multy player is kut, Zombie play is kut, alles is kut gewoon. Het singleplayerverhaal ben ik nog niet eens aan begonnen, ik moet eerst over mijn kut trauma heen, maar beter is die gewoon goed anders wordt ik echt pissig.

Nu is de vraag aan jullie. Wat vinden jullie tot zover van Black Ops III?

Jullie kunnen reageren met wat commentaar hier onderaan de post of op FB. What ever you like…50 vs Rick Ross < Ze zijn weer lekker bezig met elkaar op Instagram

Zwangere vrouw geeft man hoofd in winkelcentrum in bijzijn van hun kinderen