in

Restaurant brengt klanten 38 cent in rekening per ‘Stupid Question’

“Er bestaat niet zoiets als een domme vraag”: Hoe vaak hebben we dit wel niet gehoord? Een keer, twee keer, misschien wel honderd keer?

Het punt is hier dat we dit vaak hebben gehoord, van leraren, ouders, leidinggevenden en dergelijke die ons aanmoedigen om onze mening te geven in de hoop dat we leren in een aanmoedigende omgeving. En voor het grootste deel werkt het – totdat je echt een hele domme vraag stelt en voor schut gaat…. shit happens!

Een restaurant in Denver heeft echter een iets andere aanpak en moedigt zijn gasten actief aan om geen domme vragen te stellen door een toeslag van 38 cent aan hun rekening toe te voegen als ze dat wel doen. 38 cent per domme vraag….

Als je in de horeca werkt of hebt gewerkt dan snap je dit wel. Als dat niet het geval is dan vind je het zeer waarschijnlijk “stupid”.

Tom’s Diner, in de buurt van East Colfax in Denver, Colorado, doet dit al sinds het restaurant in 1999 werd geopend als een manier om een beetje plezier in een werkdag te pompen.

Het geheel werd pas wereldwijd bekend na een recente Reddit-post waarbij een foto van een rekening van Tom’s Diner werd gedeeld. Naast een bestelling van chicken tenders en mashed potatoes stond een afzonderlijke heffing van 38 cent voor ‘1 domme vraag’.Kijken: chick doet monster cannabis dab met stofzuiger constructie

19-jarige pleegde zelfmoord omdat ze niet genoeg likes kreeg op Instagram