in

Release-datum van Playstation 5 is gelekt: Sony ontkent en zegt foutje!

De releasedatum van de PS5 is mogelijk (te)vroeg gelekt en dat is natuurlijk geweldig nieuws voor pre-order klanten van PlayStation 5 als het geheel klopt natuurlijk.

Volgens een onlangs uitgebrachte vacature in Japan (via de industrie-insider Nibel), staat de PlayStation 5 gepland voor oktober.

“We will select the best suppliers from domestic and overseas parts partners, and adjust the specifications of hardware parts and production capacity in co-operation with the design department and the quality assurance department to create the PlayStation 5 scheduled to be released in October 2020, ” staat er in de vacature.

Met de lancering van de Xbox Series X in november, zou Sony de concurrentie en timing kunnen stelen in de next-gen console-oorlog in oktober. Zou in principe een goede move kunnen zijn voor Sony.

Ondanks de eerdere releasedatum voor de PS5, kon Microsoft Sony tegengaan door een goedkopere console te lanceren.

Volgens analist Michael Pachter wordt Sony mogelijk gedwongen $ 499 in rekening te brengen voor de PS5, vergeleken met $ 399 voor de Xbox Series X.

Sony heeft de bewering dat de PS5 in oktober wordt gelanceerd, ontkend, omdat het foutieve informatie zou betreffen. Sony beweert dat het een simpele fout was van de wervingssite en dat er niets nieuws te melden is.Bastiaan (21) trekt 5G-mast omver met trekker: “Ik gehoorzaamde God”

Turkse voetballer bekent moord op zoontje (5): “Ik mocht hem niet”