in

Release datum “Game of Thrones”-vervolg bekendgemaakt

Credit: HBO

George R.R. Martin heeft bekend gemaakt dat zijn volgende roman “The Winds of Winter” in 2021 zal verschijnen. Een gedeelte van het laatste deel van “A Song of Ice” & “Fire-reeks” zat al verwerkt in de hit-serie “Game of Thrones”, maar wij zijn wel echt HEEL erg benieuwd naar het eindresultaat.

Op zijn website schrijft Martin dat hij veel vaart maakt bij het schijven, maar dat het schrijven van een boek een langdurig proces is:

“Ik besteed elke dag veel tijd aan het schrijven van het boek en maak gestage vorderingen,” zo schrijft de auteur. “Ik heb gisteren een nieuw hoofdstuk geschreven, drie dagen geleden ook en vorige week ook. Het wordt een enorm boek en er is nog een lange weg te gaan.”

via GIPHY

De originele boekenreeks van “A Song of Ice & Fire” werd vanaf 2011 tot 2019 omgetoverd door HBO tot de meest succesvolle televisieserie ooit gemaakt: Game of Thrones. Martin rondde zijn eerste boek in die reeks, A Dance with a dragon” af in 2011, slechts enkele maanden na het eerste seizoen van de hitserie. Zijn meest recente boek, “Fire and Blood”, geschreven in 2019, wordt momenteel door HBO omgetoverd tot een nieuwe serie genaamd “House of the Dragon”. Deze serie wordt in 2022 verwacht.

Fans staan te popelen om zowel het nieuwe boek te lezen als de serie te zien! Even wachten dus, maar dan heb je ook wat!DIY: zo bouw jij een zwembad van pallets in je achtertuin

Priester verricht sociaal afstandelijke doop op baby met waterpistool