in

Rechter heeft 50 Cent teruggefloten naar de zaal voor het posten van money op insta

Capture

Een rechter wil 50 Cent spreken over het feit dat hij stapels met geld laat zien op Instagram. Hij is tenslotte failliet dus die vlieger gaat niet op bij de rechter…

Ze maakt zich zorgen om het feit dat 50 niet transparant blijkt te zijn over zijn financiën. Dat vertelde de rechter afgelopen donderdag tegen de advocaat van 50 Cent. De advocaat zei ter verdediging van zijn client dat daar niks van klopt en dat hij uitermate transparant is geweest over zijn saldo, inkomsten en uitgaven.

Statement van de rechter

“There’s a purpose of having a bankruptcy process be transparent, and part of that purpose is to inspire confidence in the process,” de rechter zei ook. Bankruptcy court is where “an honest but unfortunate debtor can come into court and seek relief,”. “When that process becomes very public, the need for transparency, I believe, is even higher.”

Vorig jaar werd Curtis Jackson veroordeeld tot het betalen van 5 miljoen dollar aan de ex van Rick Ross. Hij zou een sex-tape van de vrouw hebben gepost zonder haar toestemming.

Het gaat dus om de volgende foto’s en video’s op Instagram.

Ok I found my legs, but I can't find nothing to watch on TV. Power season 3 on the way. #EFFENVODKA #FRIGO #SMSAUDIO

Een foto die is geplaatst door 50 Cent (@50cent) opFakkaTV: Vice – Mediwiet | medicinale cannabis in Nederland

Snoop Dogg, Dr Dre, Eminem en Kendrick Lamar willen op tour door Europa