in

RBDJAN bracht vandaag, na 7 jaar, een nieuw album genaamd “KING” uit

De veteraan is het niet verleerd en heeft een belofte gemaakt om veel van zich te laten horen in 2018

Credit: Ilja Meefout

RBDJAN bracht in 2011 zijn debuutalbum “De Onderbaas” uit onder Top-Notch. Het is daarna, op wat kleine projecten na, veel te stil geweest rondom de Amsterdamse grondlegger.

OUTBRAIN_VIDEO_AD

Hij brengt tegenwoordig muziek uit onder zijn eigen label genaamd “RBDJAN MUSIC” met een geheel nieuwe Youtubekanaal waar alle clips op te zien zijn van zijn nieuwe album genaamd “KING”.

Zo bracht hij een ode “BEGIN” uit aan de Bijlmermeer waar hij opgegroeid is tot een tiener en een hele persoonlijk track met de titel “HOE KON JE ZO ZIJN” inclusief video i.s.m. Diggy Dex.

Maar dan wordt het hele album vandaag online gezet en de reacties op het net zijn meer dan positief. RBDJAN heeft een hele persoonlijke product geleverd die geproduceerd is door de producer Jaap Kattevilder, in de muziekwereld bekend als “City Lights” van E-Ville Media Group.

Er is een tof interview te lezen op NOISEY waarin RBDJAN in vogelvlucht vertelt over hoe zijn leven tot nu toe is verlopen en hoe zijn nieuwe album “KING” tot stand is gekomen.

M’n grootste motivatie is m’n zoontje. Hij is twee jaar geleden geboren, en ik kan hier niet te diep op ingaan – er spelen nog rechtszaken – maar het komt erop neer dat ik hem al twee jaar niet mag zien. Dus voor hem wil ik dit doen.

Check het nieuwe album hier onder via de Spotify player. Het nieuwe album is uiteraard verkrijgbaar via iTunes en te beluisteren via alle streamingdiensten.Josylvio is zijn eigen label begonnen en de eerste single genaamd “Skittle Stacking” is een feit

Na H&M is het nu de beurt aan Albert Heijn om naar hun moer gestuurd te worden