in

Rarri (Armoo) biedt excuses aan en vraagt om vergiffenis via Instagram

Armoo heeft via Instagram laten weten dat het hem spijt voor het doen van neppe shit en wil graag sorry zeggen tegen iedereen.

Hij is door het internetpubliek van NL officieel verbannen naar Duitsland, ook onder zijn Amerikaanse collabo’s. Over het algemeen moeten ze hem gewoon niet hebben hier…. Zijn disslike record op video’s staat op een all time high in “The Disslike Hall of Fame“. Soort van…

Nu wil hij het graag goed maken met iedereen via een post op Instagram, waar echt veel tijd in is gestoken. De woorden zijn zorgvuldig uitgekozen en het komt allemaal vanuit zijn pacemaker. Wij vragen aan ons publiek nu het volgende. Zijn jullie bereid om Armoo te vergeven na het lezen van deze Instagram post? Kunnen jullie het over jullie hart krijgen om hem nog een kans te geven?

Ik wil niet dat me verleden me blijft achtervolgen op een vervelende manier. Ik ben volwassen en groot geworden. Ben aan het bouwen in amerika heb ondertussen een vriendinhier en met godswil een kind volgend jaar.Cho is terug met een nieuwe video voor – Fuck It Up (prod. Spanker)

Temptation patsers Sidney en Jaimy gaan lekker op de vuist met elkaar