in

Rapster IrisQueen dropt video voor haar single – JE BENT EEN KECH

Een dame die onder de artiestennaam IrisQueen “muziek” maakt heeft zojuist haar eerste single gedropt genaamd “JE BENT EEN KECH”.

Je kan de video hieronder checken:

Ze plaatste de onderstaande beschrijving bij haar video:

Eindelijk mag ik jullie mijn eerste rap/ videoclip showen. Hier heb ik maanden aan gewerkt, het begon met een frustratie van mij af te schrijven wat ik rijmend deed. Later klonk het wel leuk leuk bij een freebeat die ik heb uitgekozen van Youtube. Toen ben ik met 2 jongens in aanraking gekomen en Sergio vertelde mij dat hij wel een videoclip voor mij wil maken. Waar ik natuurlijk ontzettend enthousiast over was. Wij hebben een ontzettend leuke plek bij de Lek in Utrecht uitgekozen om te gaan shooten. Die dag was het prachtig weer. En alles liep voorspoedig. Dankzij deze 2 heren van @cinemapioneers. En mijn zusje @Fleurschoutsen die als prachtig model/zangeres erbij is. Hebben wij iets fantastisch neergezet. Mijn rap gaat over hoe ik mannen tegenwoordig vrouwen vind belagen, al dan niet in het echte leven als in de raps en tracks van tegenwoordig. Daar kwam mijn frustratie vandaan en moest het op papier zetten. Ik ben erg trots op het eindresultaat ! Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden en geniet ervan !!!!!!!Wat is dat toch met Trump en dat TikTok gezeur van die man?

Kijken: meisje ontsnapt aan ontvoerders uit achterbak van Volkswagen