in

Rapper JayJay zet na arrestatie weer een nieuwe webshop op

JayJay Santana is back at it again. Deze keer heet de webshop “Merken-uitverkoop.nl. De webshop werd 9 juni aangemaakt en 18 juni gelanceerd.

Op 9 juni werd Rapper JayJay, bekend van Opgelicht en zijn ‘waar praten we over’ uitspraak, gearresteerd op verdenking van oplichting. Na slechts enkele dagen kwam de rapper weer vrij, in afwachting van de rechtszaak. 18 juni, enkele dagen na zijn vrijlating, lanceerde hij de webshop ‘merken-uitverkoop.nl’, dezelfde praktijken onder een andere naam.

JayJays volledige naam is Joëll Giovanni Santana Feliz. De houder van de domeinnaam van de webshop heet Giovanni Sf. Toeval? Wij denken van niet.

Verdere aanwijzingen dat JayJay hierachter zit, zijn het logo en de verwijzing op de website. Het logo van een oude webshop van JayJay is gebruikt, namelijk van “Merken voor jou” en onderaan de nieuwe webshop staat een verwijzing naar “Merken4you.nl”, een andere voormalige oplichtingspraktijk van de rapper. Op de webshop worden high-end modemerken aangeboden voor een belachelijk lage prijs.

Een persoon die is opgelicht door de nieuwe website nam contact op met tv-programma ‘opgelicht’, waarop eerder JayJays oplichtingspraktijken te zien waren. De klant bestelde een duur kledingstuk en moest vervolgens het geld overmaken naar een buitenlandse rekening; een oprichtingsmethode die we kennen van JayJay. Uiteraard werd de bestelling nooit geleverd. Wat een verrassing…

Bron: OpgelichtKijken: man rijdt met auto het water in en besluit vervolgens ballonnetjes te doen

Drugssmokkelaar wist niet dat 13 kilo hasj in je koffer illegaal is