in

‘Rapper Boef ontvoerde en doodde mijn kat’, beweert vrouw

Een vrouw uit Beverwijk heeft aangifte gedaan tegen rapper Boef. Dat meldt De Telegraaf dinsdag.

Volgens de 37-jarige Lee Anne Maree heeft Boef, die in het echt Soufiane Boussaadia heet, haar kat ontvoerd en haar onder druk gezet om haar huis open te stellen voor een wietplantage.

Ze zou toegestemd hebben vanwege het geld maar ze kregen ruzie om het geheel na de 2de oogst. Vervolgens zou Boef haar kat hebben ontvoerd en vermoord. De kat, genaamd Gijs, werd zwaargewond teruggevonden langs de snelweg en overleed kort daarna.

Wat er nu precies aan de hand is, is nog niet echt helder voor ons. Deze vrouw doet nu allerlei beweringen maar het moet nog blijken of hier iets van klopt. Internet staat er nu in ieder geval vol mee.

Dit is de reactie van Boef op Instagram:
Doe maar aangifte , nu ik beroemd ben wilt iedereen opeens wat van me , als het echt zo is waarom heeft ze niet meteen aangifte gedaan jaren later ben ik opeens intressant ? Nu ik beroemd ben wilt ze opeens geld zien , wij waren toen Al op geld en liegen niet in ons text ” we kunne kweken op je zolder ” hahaha alleen kat ontvoerd gaat tever ik heb genoeg pussy a sahbi

captureKort filmpje van David Beckham & Kevin Hart is best wel funny

Beeldschone Zoey Ivory is bekroont tot Miss Nederland 2016