in

Ramzii Bhenia vs Soufiane Eddyani – Je bent gewoon een MEDIASLET

Soufiane Eddyani beschuldigde zijn vriend Ramzii Bhenia van het stelen van 10 duizend euro. Ramzii heeft eindelijk gereageerd op het geheel.

Zo schrijft hij dat ze van alles meegemaakt hebben samen en dat hij Soufiane altijd moest rondrijden net een hoer van hot naar her. De politie zou zijn huis overhoop hebben gehaald om het geld te kunnen traceren. Verder vindt hij de beschuldigingen van Soufiane de beste grap ooit. Hij verklaard dus onschuldig te zijn.

Zo plaatste hij het volgend op Facebook:
best grappig ik heb ook fb/insta en zo ik zie alles geen probleem maar na alles wat wij same hebbe gedaan is dees de beste grap tot nu toe ik moet je rond rijde gelijk een hoer en erna beschuldig je mij .. en zeg je dat je mij binne pakt in huis ben ik een zwerver ? ik leef goed hmdl maar je weet mij blindelings wone toch zeg je van als iemand hem weet zijn stuur mij je bent een mediaslet na alles heb ik ingezien dat je poep praat politie bij hale mijn huis helemaal laten uitzoeke voor een beetje geld ik hoop die jonge die u geld heeft dat hij er iets leuks mee doet en dat jij op zijn vinger kunt zitten MEDIASLET xramzi

captureLil Kleine: De tekst van de vorige post is door sommigen verkeerd opgevat

“Ik heb genoten toen mijn vriend mijn dochtertje verkrachtte en vermoordde”