in

Racistische koppel krijgt in totaal 28 jaar cel voor terroriseren van kinderfeest van zwarte jongen

Kayla Rae Norton (25) en Jose Ismael Torres (26) hebben in totaal 28 jaar cel gekregen voor het terroriseren van een kinderfeestje van een zwarte jongen.

Het aller ergste van het geheel is dat Norton en Torres zelf ouders zijn van drie jonge kinderen die het zonder pappa en mama moeten doen de komende 6 tot 13 jaar. Norton heeft 15 jaar straf gehad en moet daar 6 jaar van uitzitten en de vader, Torres, heeft 20 jaar gekregen en moet daar 13 jaar van uitzitten (als hij die overleeft).

De twee racisten kwamen aangereden met een groepje in grote trucks die volgehangen waren met meerdere confederate flags, een vlag die ook gebruikt wordt door de KKK en Aryan Brotherhood. Daarbij riepen ze racistische leuzen naar de aanwezigen van het feest en bedreigden ze met vuurwapens.

Kijk ze janken in het bovenstaande filmpje bij de rechtszaak incl. beelden van het incident LMFAO! Super veel spijt ineens natuurlijk! Donald Trump heeft deze mensen echt genaaid want ze dachten echt dat ze alles konden maken blijkbaar.

En om het geheel subliem af te maken waren ze ook nog eens donkey of the day bij The Breakfast Club – Power 105.1 FM. Wat een losers die twee….Viespeuk schijt midden in supermarkt en laat het zo uit zijn broekspijp vallen

Deze islamitische Taekwondo kampioene wint goud met hijab aan en is een certified badass!!!