in

Raam open of dicht? Deze battle tussen 2 personen in de bus is EPIC!

De Russen praten blijkbaar niet veel, they try 2 kill you in silence!

Er gaat al een tijdje een video rond op het net waarin een man en een vrouw een epische silent battle houden in een bus om een raam wat open of dicht moet blijven.

De man wil de raam heel graag open en de vrouw wilt de raam heel graag dicht hebben. Ze zeggen verder geen woord tegen elkaar en gaan gewoon een full on revolutie in hun hoofd aan tegen elkaars autoriteit in deze bus. Ze zijn beide standvastig in hun besluit. Mensen die de OV regelmatig gebruiken hebben dit wel eens gezien maar dat eindigt gewoon in een discussie. De video hieronder is daar een grandslamtoernooi versie van.

Без му́ки нет нау́ки.

Het geheel gebeurde tijdens een busrit ergens in Nizhny Novgorod, Rusland. We hebben hieronder een verkorte versie van deze epische battle voor jullie en de tweede video hier helemaal onderaan de pagina is eigenlijk de hele versie. Een battle van 4 min + op camera.

Het is hilarisch om te zien maar aan de andere kant is het einde eigenlijk best wel abrupt en pijnlijk. De persoon achter de camera stopt namelijk op een gegeven moment gewoon met filmen dus we weten dus niet wie deze battle uiteindelijk heeft gewonnen.XXXTentacion tekende deal voor 10 miljoen voordat hij werd vermoord

Instagram: Vrouwen zijn hun okselhaar aan het verven