in

Raad wie na 22 jaar eindelijk een Pokémon League-kampioen is geworden

Eeuwig kind en Pokémon-meester Ash Ketchum jaagt zijn droom al 22 jaar na om Pokémon League-kampioen. Zo lang is dit 10-jarige jongenswonder al op pad om zijn tot nu toe onbereikbare doel te bereiken.

Gelukkig is die onbereikbare droom nu afgelopen voor de 10-jarige dappere strijder uit Pallet Town. Hij mag zichzelf nu Alola Region Champion noemen en dit gaat natuurlijk de geschiedenisboeken in.

Het werd verdomme tijd ook want na 22 jaar is het al een minimaal een decennia lang te pijnlijk om aan te zien dat de hoofdrolspeler van Pokémon gewoon een sukkel van een Pokémon trainer is.

Ketchum werd tweede in de 2016 Pokémon XYZ-animatieshow en leed een verpletterende nederlaag in het proces tijdens de Kalos League-competitie.

Het lijkt erop dat Ash niet de enige is die deze meest onwaarschijnlijke overwinning viert en mensen op het internet zijn wereldwijd dolblij om te horen dat hij nu een kampioen is.Vrouw draagt 25 jaar lang mascara naar bed en wast nooit haar gezicht – zie onder haar ooglid

HolySHIT: “Super Nintendo World” opent volgend jaar in Japan