in

PVV-woordvoerder liet cocaïne bezorgen bij Tweede Kamer

Michael Heemels, oud-woordvoerder van Geert Wilders, liet cocaïne bezorgen in de garage van de Tweede Kamer.

Dat vertelde hij onlangs in een interview met de Volkskrant. Ook drukte hij tienduizenden euro’s van de PVV achterover voor zijn cokeverslaving. ‘Op het laatste gebruikte ik 5 gram per dag. Zelfs dealers vroegen soms of het allemaal voor mij was’.

Heemels zegt verder ook dat Wilders te veel druk op hem uitoefende, maar dat is volgens hem geen excuus.

,Ik heb dat spul zelf door mijn lijf gejaagd’. ,Zijn vragen waren commando’s. Als hij iets wilde, stuurde hij een mail. Daarop moest ik bevestigen met ‘ok’. Als ik dat niet deed, kreeg ik binnen een halve minuut een appje: ‘zie mail’. Als ik dan nog niks deed, kreeg ik een sms: ‘waarom reageer je niet?’ Als het dan weer te lang duurde, werd ik gebeld door de secretaresse. Zelf belde hij bijna nooit.”

Heemels stapte begin februari op met als reden ‘financiële misstappen’ binnen de fractie. Damage controle heet zoiets. Hij biechtte de diefstal later op en werd op staande voet ontslagen via Whatsapp LMFAO!

Wij hebben meerdere malen artikels geplaatst over drugs en coke gebruik in de Tweede Kamer. En de oudste onder ons wilden eerst bewijs hebben. Maar goed, nu zal er het volgende gezegd worden. ‘Ik geloof hier nog steeds niks van hoor want een junk is niet te vertrouwen op zijn woord!’

1

Wat die Heemels verder niet vertelt is met wie hij die 5 gram opmaakte. Eén ding is zeker, cokesnuivers zijn gelegenheidsgebruikers die er soms in doordraven maar dat doen ze zelden alleen! Nu hij toch uit de school klapt kan hij net zo goed vertellen wie er nog meer aan de sos zit daar!

Kom op Heemels je kan het! Wij bieden tien gram van de beste shit voor de scoop! > info@fakka.nlGast laat sexy vriendin flirten met zijn gabber en het is heel awkward om te zien

NIVI heeft een leuke nieuwe track uitgebracht genaamd – Ze Laat Me