in

Psychiater onthult dat veel politici aan de coke zitten

capture

Michael Heemels, oud-persvoorlichter van ome Geertje was afgelopen maandag te gast bij Pauw om te praten over drank- en drugsverslaving.

Inmiddels weten we allemaal dat hij geld uit de kas van de PVV heeft gestolen om aan zijn verslavingen uit te geven. Maar Heemels is niet de enige in Den Haag die hier een probleem mee heeft.

‘Dit is de Haagse ziekte’ zei psychiater Bram Bakker die ook aan tafel zat bij Pauw op die bewuste maandag.

‘Het is een hele ongezonde cocon waarin deze mensen opereren, waar grenzeloosheid de norm is,’ vertelt hij.
‘Die mensen verheerlijken dat ze zeven keer 24 uur campagne voeren, maar dat heeft natuurlijk een enorme prijs,’ aldus Bakker.

Op de vraag van parlementair verslaggever van de NOS Xander van der Wulp of je dit heel veel in Den Haag ziet antwoordde hij: ‘Ja, absoluut… Bekende politici’.

‘Ik heb in de loop van de afgelopen 10 jaar toen ik in de verslavingszorg zat meerdere keren met bekende politici van doen gehad.’

Namen noemt Bakker voor de rest niet omdat hij daar helaas niks over mag zeggen. Hij zei wel dat het politici betreft van landelijke bekendheid.

‘Het gebruik van cocaïne verkleint de kans dat je dronken in beeld komt,’ vertelt hij. ‘Cocaïne wordt echt als antikatermiddel ingezet.’

Waar rook is is vuur want dit zijn politici die hulp hebben gezocht voor hun verslaving of met iemand erover hebben gesproken. Dan kan je er automatisch vanuit gaan dat het veel meer mensen betreft uit dit wereldje want niet iedereen komt er eerlijk voor uit of zoekt hulp hiervoor.Patrick Kluivert wordt gechanteerd met gokschuld bij zware criminelen

Tinder: Klootzak swiped expres naar rechts om te zeggen dat ze een vetzak is