in

Professionele Bedelaar met mobile pin apparaat loopt zwaar binnen!!

card-reader-beggar-550x365

Damien Preston-Booth is waarschijnlijk de slimste, meest vindingrijke bedelaar in de wereld. Elke week reist de 37-jarige uit Lancashire naar het Londense Mayfair om donaties van rijke toeristen aan te nemen (via credit card #WTF?) Hij draagt een kaartlezer bij zich om ervoor te zorgen dat hij geen bijdragen van rijke mensen mist die geen contant geld bij zich hebben.

Elke woensdag van de afgelopen vijf jaar gaat Booth van zijn appartement die hij huur voor £ 300 per maand in Preston naar Londen. Daar doet hij zich voor als iemand die dakloos is en slaapt dan ook werkelijk een paar dagen buiten om non stop te kunnen bedelen. Hij loopt af op potentiële donateurs en probeert te profiteren van hun vrijgevigheid. Als ze zeggen dat ze geen contant bij zich hebben maakt hij kenbaar dat hij een mobiele pinapparaat bij zich heeft. De mensen vinden dit waarschijnlijk erg origineel want ze halen hun creditcard er gewoon doorheen. Het geld gaat direct naar zijn PayPal-rekening. De donateur krijgt zelf een bonnetje … -____________-‘ (ach jezus)

Een vroegere vriend beweert dat de man duizenden ponden heeft verdiend en zelfs 5 of 6 vakanties boekte in een jaar tijd! Op zijn Facebook-pagina staan foto’s van hem in Parijs en Ibiza. Een paar beroemde mensen zoals Simon Cowell en Sharon Osbourne hebben zelfs geld gegeven aan de bedelaar op deze manier.

Hij neemt iedereen in de maling en is hondsbrutaal zeggen een aantal portiers van venues waar hij vaak voorbij komt of voor de deur staat te bedelen. Het is hartstikke illegaal om te bedelen op de straten van London. Toen hij werd geconfronteerd door de media gaf hij ook meteen schuld toe. Hij zegt dat hij het geld gebruikt om zijn flatje in te richten en zijn leven weer op orde te krijgen. Hij is momenteel op zoek naar werk.

“I got my flat saved up and I’m looking for a new job – cleaning work, driving, anything. I’m sorting my life out,”

Wat een verhaal pffff. Check hieronder foto’s van de bedelaar in Parijs en Ibiza. #LOL

card-reader-beggar2-550x343

card-reader-beggar3-550x366Funny: En de medaille voor domste dief van het jaar gaat naar?

FakkaTV: Noisey Atlanta – Meet the Migos