in

Producenten nieuwe IT film gaan de nieuwe Chucky film maken

Hij is LE LEK, iconisch, angstaanjagend en vreselijk irritant. Na een zevende film in 2017 is Chucky eindelijk klaar om zijn eigen serieuze remake te krijgen.

Dit nieuwe project wordt geleid door David Katzenberg en Seth Grahame-Smith, de producenten van de nieuwe IT film.

De eerste release van Child’s Play was in 1988. Vorig jaar kwam alweer het zevende deel van Chucky uit onder de titel “Cult of Chucky“. Ze gaan naar verluidt voor the Big Screen dit keer want de eerdere versies werden allemaal uitgebracht op o.a. Blu-ray en DVD.

CHECK ALLES: M.B.T. FILMS VIA DEZE LINK.

Volgens de journalist die de informatie heeft onthuld, is het mogelijk dat MGM-studio’s de stem van Chucky opnieuw zullen casten. In dit stadium weten we nog niet wie er aan het project zal deelnemen of wat de plot van de film zal zijn, maar er wordt een ambiance beloofd dat lijkt op die van de serie “Stranger Things”. Stranger Things is een hele vette serie en heeft inderdaad een beetje het gevoel van de originele film uit 1988 maar in een nieuw jasje. Wij snappen wel wat ze proberen hier!

De film zal worden geregisseerd door Lars Klevberg, regisseur van Polaroid, met een scenarioscript van Tyler Burton Smith, bekend van videogames Sleeping Dogs en Quantum Break. De opnames beginnen in september van dit jaar nog in Vancouver.Funny: Ketchup vs Mustard RAP BATTLE

Dit kakkerlakken brood kan de wereldbevolking ooit redden van hongersnood