in

Prison Break: Vrouwen in sexy outfits drogeren bewakers

media_xll_2766095

28 gevangenen van de Nova Mutum-gevangenis in Brazilië zijn ontsnapt nadat drie vrouwen in gewaagde kleding bewakers van de gevangenis hebben verleid en vergiftigd. De politie vond drie bewakers naakt en geboeid terug, een dag na de massale ontsnapping.

De vrouwen verschenen bij de gevangenis voor een goed gesprek, een drankje en een orgie. Dat was genoeg voor de mannen om hun plek te verlaten en zich samen met de dames naar de slaapvertrekken van de bewakers te begeven.

Vergiftigde whisky
Nadat de cipiers vergiftigde whisky hadden gedronken, boeide de vrouwen hen vast, pakten de sleutels en openden alle cellen van de gevangenis. Dat laat het hoofd van de gevangenis, Angelina de Andrades Ferreira, weten.

,,Wie wilde ontsnappen, kon de gevangenis verlaten via de voordeur”, vertelt het hoofd van de gevangenis. Ook hadden de gevangenen wapens en munitie uit de wapenkamer van de gevangenis meegenomen.

De Andrades Feffeira zegt dat de bewakers zich niks meer kunnen herinneren vanaf het moment dat zij de whisky dronken. Een van hen heeft de hele middag geslapen en kon niet verhoord worden. ,,Drie bewakers zijn gearresteerd vanwege het vergemakkelijken van een ontsnapping.”

Gepland
Andrades de Ferreira denkt dat de ontsnapping gepland is door een van de gevangen. Zijn vriendin is een van de vrouwen: ,,Alles wijst erop dat dit gepland en uitgevoerd is met de hulp van zijn vriendin.”

Acht van de 28 gevangen zijn opnieuw gevangen genomen nadat de politie een enorme actie was gestart om de voortvluchtigen op te pakken. Braziliaanse media meldden dat een van de gevluchte gevangenen een vrachtwagenchauffeur heeft gewurgd. De Braziliaanse politie bevestigt dit bericht niet.

Bron: ADWTF: Menstruerende man laat dokters versteld staan

Kendrick Lamar – The Blacker The Berry