in

Prijsvraag: Haunted House 2

[attention]Deze prijsvraag is gesloten en verlopen![/attention]

Na het succesvolle eerste deel van A Haunted House is Marlon Wayans back om de strijd aan te gaan met geesten, levende poppen en andere bovennatuurlijke verschijningen.

Wederom staat dit garant voor een grote dosis lachen, gieren, brullen waarbij bekende horrorfilms op de hak worden genomen. A Haunted House 2 is een productie van Marlon Wayans, die samen met zijn broer verantwoordelijk was voor het succes van Scary Movie.

Vanaf 15 mei is Haunted House 2 te zien in een bioscoop bij jou in de buurt!

Om je alvast in de stemming te krijgen van het 2de deel van Haunted House mogen wij 4x een DVD pakket met daarin: A Haunted House deel 1 en Scary Movie deel 1 t/m3 weggeven. Daarvoor hoef je eigenlijk 2 dingen te doen. Het eerste is de bovenstaande trailer delen op je Facebookpage en de volgende vraag beantwoorden met een reactie hier onderaan de post.

Wat vind jij de grappigste film ooit van Marlon Wayans en waarom?

We zullen over 2 weken degene die gewonnen hebben blij maken met een mailtje. Vergeet a.u.b. niet je e-mail adres te vermelden op de daarvoor aangewezen plek bij de comment box.

[attention]Deze prijsvraag is gesloten en verlopen![/attention]Video: DJ Kay Slay ft. Termanology, Chris Rivers, William Young & Papoose – Enter The Cypher

Mixtape: DJ Darkshot – Not Human 5