in

Priester verricht sociaal afstandelijke doop op baby met waterpistool

Als het gaat om sociale distantie, heeft de kerk het blijkbaar allemaal netjes geregeld maar wel op een hele uhum “aparte” manier.

In de afgelopen weken zijn priesters serieus creatief geworden om ervoor te zorgen dat hun parochianen de Heer in relatieve veiligheid kunnen aanbidden.

Innovaties zijn onder meer bekentenissen van parkeerplaatsen in Dublin en drive-by-zegeningen in de Verenigde Staten die met een waterpistool worden gedaan.

Nu heeft een andere priester in de VS blijkbaar de nieuwste innovatie onthuld die is ontworpen om ervoor te zorgen dat het leven weer iets wordt dat bijna normaal lijkt, met een strikte afstand van twee meter van elkaar.

Op een foto die al een tijdje viral gaat op sociale media, is een niet bij naam genoemde geestelijke te zien die een jong kind doopt met een waterpistool.

Een andere priester in Canada heeft dezelfde tactiek ook toegepast bij de doop.

Hoewel het geheel op zijn zachtst gezegd meeslepend is en al dan niet bedoeld is om te lachen in plaats van serieus gebruik, zijn er sommigen die het gebruik van waterpistolen in de kerk hebben bekritiseerd als komisch en in het slechtste geval respectloos.

Wat vinden jullie van deze aanpak? Laat weten via social media … lol.Release datum “Game of Thrones”-vervolg bekendgemaakt

WTF: wildpoepende vrouw opgepakt om coronaspugen