in

Priester blijkt pooier van 15 vrouwen die orgieën organiseerde in zijn pastorie

capture

Een katholieke priester uit Italië wordt ervan verdacht (Gods) wetten overtreden te hebben. Hij zou orgieën georganiseerd hebben in zijn woning. Ook zou hij pooier zijn van vijftien vrouwen.

De orgieën vonden plaats in het Italiaanse Padova, zo’n 40 kilometer van Venetië. De priester Andrea Contin had in zijn pastorie een ‘variatie’ aan seksspeeltjes en video’s. Op de beelden zouden orgieën te zien zijn in de kerkelijke gebouwen van San Lazzaro en de woning van Contin.

De 48-jarige priester zou ook pornografische video’s verborgen hebben met de namen van verschillende pausen. Contin werd regelmatig gesignaleerd bij campings voor naturisten en ook bezocht hij swingers in het Franse Cap d’Agde met vrouwelijk gezelschap. Contin zou tevens pooier zijn geweest van vijftien vrouwen. De vrouwen zou hij op verschillende websites aanbieden voor mannen.

Drie vrouwelijke parochianen hadden een klacht ingediend bij de lokale bisschop. Zij kregen echter geen gehoor daarvan en zijn vervolgens naar de politie gestapt. Eén van de vrouwen getuigde in een gesprek met Il Mattino di Padova. “Er hingen altijd veel vrouwen rond Contin. Eerst begreep ik niet goed waarom, tot ik later besefte wat er aan de hand was.”

“Die dingen gebeurden op elk moment van de dag: in de ochtend, op de middag, ‘s avonds en tijdens de nacht. Altijd dus.” Contin is voorlopig geschorst als priester, maar zal voorlopig niet worden gearresteerd.

Bron: CrimeDocsNLIsmo dropt nieuwe EP ‘De Waarheid 2’ plus nieuwe video voor de track ‘Media’

Laten wij met z’n allen weer ‘Fakka…. zet je ping in me telefoon’ gaan zeggen binnenkort