in

PowNed is weer gaan stoken in Ede waar de onrust aanhoudt

Dat er een probleem is in Ede kan niemand omheen. Er zijn weer auto’s in brand gestoken en er zijn weer ruiten gesneuveld.

De community spreekt zich er ook uitbundig over uit. Sommige op een normale manier en anderen op een schandalige manier. Dit is de reden waarom wij oorlog hebben in de wereld. Geweld los je niet op met geweld. Onrust los je niet op door te gaan stoken en meer onrust te veroorzaken. Door dat soort uitspraken vast te leggen op beeld en deze vervolgens uit te zenden zorgt alleen maar voor meer verdeeldheid.

De jongeren denken er goed aan te doen om het bezoek van PowNed achteraf te beantwoorden met meer vandalisme. Dit is niet de manier om dingen te doen. Stop ermee. De mensen van PowNed moeten daar ook lekker wegblijven.

Vergeet ons niet te liken op Facebook:

Gelukkig zitten er verstandige mensen tussen die het bij de opvoeding zoeken en niet mensen lukraak een kogel toewensen. We hebben het hier immers over kinderen. 9 van de 10 keer ligt het trouwens totaal niet aan de opvoeding. Geen enkele vader of moeder leert zijn kind auto’s in de fik te steken of ruiten in te gooien. Komen zij er achter dat het om hun kind gaat dan zullen zijn dit bestraffen en zeer zeker niet goedkeuren. Vaak hebben de ouders geen flauw idee van wat hun kind uitspookt op straat.

Wij willen de jongeren uit Ede vragen om na te denken over de dingen die ze doen en te stoppen met wat daar speelt op dit moment. Elk verhaal heeft twee kanten maar kom op man jongens. Dit is niet de manier. Laat aub zien dat het anders kan. Wij willen de mensen uit Ede vragen om ons boodschap te verspreiden. Wij leven nu eenmaal in een multiculturele samenleving daar kan je gewoon NIET MEER omheen. Dat zal voor altijd zo blijven. Met elkaar leren omgaan op een normale manier is wat jullie regio nodig heeft.

Bron & Beeld: POWConor McGregor & Floyd Mayweather willen de ring in stappen

Meer beelden opgedoken van Boef en de chaos in Osdorp + Nieuwe Vlog