in

Pow nieuws ging weer provocerend en opruiend gedrag vertonen in Poelenburg

Het is hot shit voor Pow nieuws blijkbaar want ze kunnen hun aanhang weer lekker entertainen met het geheel wat ze meekrijgen in Poelenburg.

Daar wordt natuurlijk massaal van gesmuld en massaal op gereageerd vanuit hun community wat overigens een apart soort volk blijkt te zijn. En tuurlijk krijgen ze het weer voor elkaar om jonge ‘allochtone’ gasten op beeld te krijgen die verbaal helemaal niet zo sterk zijn, niet door kunnen denken en die achterlijke gladiool lekker meegeven waar hij in de eerste instantie voor kwam.

Juist, de nieuwe schandknaap van Pow. Maak er maar lekker misbruik van jongens dat siert jullie enorm!

Sensatie mensen, het gaat allemaal om sensatie. Ze zijn zo onderhand zelf slaaf geworden van hun haat spuwende aanhang. Ze kunnen helaas niet anders want haat moet gevoed worden. Het is een bodemloze put. En er moet natuurlijk ook geld verdiend worden.

Even een tip aan die jongens van Poelenburg. Als Pow weer langskomt. Loop dan gewoon lekker weg. Spreek ze niet aan. Geef ze niet wat ze willen. Dan houden ze vanzelf wel op met langskomen. En stop eens met dat achterlijke gedrag van jullie, ook al worden jullie daartoe geprovoceerd. Kanker dit en kanker dat… staat echt super slecht op beeld dit. Gewoon niet meer doen.Mohammed Jaraya (Morocco) Vs Tayfun Ozcan (Turkey) full fight!

Vergelijking van de carrières van Pablo Escobar en El Chapo