in

Behandeling voor kaalheid met ENORME potentie gevonden door wetenschappers

Rimpels, wat kilootjes erbij, grijze haren en soms wel kaalheid. Het hoort er allemaal bij wanneer je een dagje ouder wordt. Misschien is er dan toch een sprankje hoop: wetenschappers beweren een potentiele behandeling gevonden te hebben tegen kaalheid.

In de tijd van nu raken mensen geobsedeerd door het proberen vast te houden van hun jeugd. Iedereen wil er natuurlijk zo lang als mogelijk goed uit blijven zien. Voor rimpels raakt Botox als oplossing steeds populairder, voor de kale mens was het nog wachten op een goede oplossing. Die oplossing lijkt er nu te zijn.

Uit nieuw onderzoek is namelijk gebleken dat stamcellen uit “lichaamsvet” haar kunnen laten terug groeien. Zelfs als er jarenlang geen haar heeft gegroeid. Er zit wel een ‘maar’ aan verbonden; de oplossing is ontworpen voor slechts één soort kaalheid: androgenetische alopecia.
Dit is een type die ontstaat door een mix van genen, hormonen en omgevingsfactoren.

Het is even afwachten, maar mocht het blijken dat dit werkt, kan deze oplossing veel levens drastisch veranderen. Ten eerste treft androgenetische alopecia maar liefst 50% van de mannen. Voor vrouwen is het percentage maar een klein stukje lager. Ten tweede zorgt medicatie tegen kaalheid voor een verlaagd libido en kans op erectieproblemen. De nieuwe oplossing met het lichaamsvet geeft geen neveneffecten.

Begin je matties maar te taggen op social want er is nog hoop voor ze die arme stakkers :pKijken: Russische vader confronteert pedo (23) die sex wilde met zijn dochter (14)

Call of Duty: Warzone is het “meest stressvolle spel” tijdens quarantaine