in

PostNL gaat een samenwerking aan met AliExpress

capture

Yaassss! Eindelijk al je goedkope kleding, gadgets en rotzooi binnen 7 dagen in huis in plaats van na 2 maanden.

Het Chinese bedrijf gaat een samenwerking aan met PostNl zodat de pakjes binnen 5 tot 7 dagen in huis zijn. In verschillende recensies lees je dat het heel lang duurt tot er een pakketje binnen komt. Soms kan het wel oplopen tot 2 maanden!

AliExpress is 1 van de grootste webwinkels. Consumenten over de hele wereld kunnen nu direct bij de fabrikant hun artikelen kopen. De artikelen zijn ook spot goedkoop dus waarom zou je dat niet doen? Het is niet alsof de kleding die je koopt in de winkel daar niet vandaan komt…

De fabrikanten krijgen directe toegang met het netwerk van PostNL, ze werken ook samen met een postbezorger in Azië genaamd ‘Spring Global Delivery Services’ dat een rechtstreekse contact heeft met de Nederlandse postbezorger.

Volgens PostNL zal het niet alleen snel bezorgd worden maar het zal ook betaalbaar blijven. Daarnaast kan er ook beter worden gezien of een bezorgproces verloopt zoals het hoort.

Hopelijk zal het in de toekomst rustiger verlopen bij de Chinese postkantoren en zullen er geen situaties meer voorkomen zoals op het bovenstaande plaatje…De eerste beelden van de nieuwe iPhone 8 zijn gelekt!!!

Harra heeft een track uitgebracht ft. Mario Cash – 4Ever